top of page

FOTOGRAF MIE MARIE REINDAHL CLAUSEN

Jeg har siden en helt ung alder, taget billeder af absolut alt! I skæve finurlige vinkler og med masser af charme. Min passion for fotografering voksede med alderen, og i mine sene teenageår blev min passion til min levevej.

Min professionelle rejse med fotografering startede, da jeg i 2012 valgte at uddanne mig til fotohandler. Jeg ønskede al viden omkring udstyr og samtidig en bred og spændende uddannelse. 
I 2018 startede jeg min virksomhed og fokuserede primært på bryllupsfotografering. Jeg ved, hvad jeg vil med min virksomhed, og det er at være 100% tro mod min egen kreativitet og stil, både hvad angår farver men i særdeleshed også selve fotograferingen og kontakten til mine kunder. Jeg møder jer med et åbent sind og en uformel tone, så barrieren bliver brudt fra begge sider, og vi derved kan skabe noget smukt og unikt billedmateriale til dit bryllup, din virksomhed eller familie. 

Mit mål er at give dig en oplevelse af opløftelse og styrke, der kan ses i billederne.

5 FUN FACTS

pict191107_0515370000 2.JPG

- Jeg kan simpelthen ikke lade en hund gå forbi uden at spørge, om jeg lige må sige goddag <3

- Jeg kan citere filmen "De grønne slagtere" fra start til slut, primært ud fra Eigils rolle.

- Jeg har for nyligt købt mit første hus, som er en charmerende længe på en fredet købmandsgård fra år 1790. I ægte Morten Korch stil. Jeg er i fuld gang med renovering!

- Jeg elsker genbrug og loppemarkeder, både hvad angår tøj og boligting. Man kan virkelig finde unikke ting, og min tøjstil er meget 70/80'er inspireret med en tvist af klassisk pinup. 

- Jeg arbejder også i en vuggestue og jeg elsker det! 

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
bottom of page