top of page
 • KAN VI BOOKE ET MØDE MED DIG INDEN FOTOGRAFERINGEN?
  Det er et krav! :-) Især i forbindelse med bryllupsfotografering, er det rigtig vigtigt, at vi mødes og skaber en god forbindelse. Det er til stor gavn for fotograferingen på selve dagen, da vi ikke vil føles som komplet fremmede for hinanden. Mødet kan også afholdes, inden I tager jeres endelige beslutning omkring valg af mig som jeres fotograf. Jeg giver gerne en kop kaffe eller andet i mit hyggelige hus i korsør. Hvis vi bor for langt fra hinanden, kan vi altid snakke via Facetime eller Skype!
 • HVOR FINDER JEG DINE PRISER PÅ BRYLLUPSFOTOGRAFERING?
  Bryllupsfotografering starter fra 5800,-kr, og da jeg aldrig har haft et bryllup, der passede nøjagtig til en pakkeløsning, er priserne individuelle. Prisen bliver lavet ud fra, hvor mange timer, I ønsker dækket af fotograf, kørsel og evt tilkøb af polaroid billeder. I kan helt selv vælge, om I udelukkende ønsker de første par timer dækket eller det meste af dagen. Bryllupsbilleder er magiske og en helt fantastisk måde at genleve dagen på. Derfor anbefaler jeg, at I booker hele dagen. Når I kontakter mig, gennemgår vi jeres ønsker til billederne og hvad der er vigtigst for jer. På den måde kan vi finde frem til, hvor mange timer I ønsker dækket - jeg sammensætter derefter en pris til jer, hvor alle faktorer spiller ind, og det bliver den endelige pris. Hvis I på dagen ønsker, at jeg bliver længere end aftalen oprindeligt var, kan dette sagtens lade sig gøre mod ekstra betaling.
 • HVOR FINDER JEG DINE PRISER PÅ PORTRÆTFOTOGRAFERING?
  Portrætfotografering starter fra 599,-kr for selve fotograferingen. Digitale billeder vælges efterfølgende i dit private online galleri. Prisen på billeder starter fra 200,-kr pr. styk. Jo flere billeder du køber des billigere bliver styk prisen. Du kan også vælge at købe hele galleriet til en fordelagtig pris. Fælles for mine fotograferinger er bl.a., at jeg anbefaler dialog, både i forhold til den endelig pris af min service, men bestemt også for at afstemme din forventning til billederne så, vi fællesskab får det bedste resultat. Når du kontakter mig, sender jeg prisliste og information.
 • HVOR FINDER JEG PRISER PÅ FOTOGRAFERING TIL ERHVERV?
  Pris for erhvervsfotografering er meget individuel, da opgaverne i sig selv varierer utrolig meget. Tøv derfor ikke med at kontakte mig! Når du kontakter mig, vil jeg spørge ind til, hvilken slags fotografering du ønsker, hvor mange billeder du skal bruge, evt rekvisitter og hvor fotograferingen skal finde sted. Inden den endelig aftale vil du få fremsendt et tilbud.
 • SKAL JEG BETALE DEPOSITUM?
  Hvis du bestiller bryllupsfotografering er dagen først reserveret til dig, når du har indbetalt depositum. Dette skyldes, at der ofte er flere, der ønsker at booke samme dato. Depositum vil ikke blive refunderet ved aflysning.
 • HVORNÅR SKAL VI BETALE?
  Bryllupsfotografering skal betales senest 8 dage før begivenheden. Portrætfotografering skal betales efter valg af billeder og billederne leveres efter betaling. Ved erhvervsfotografering gælder samme vilkår som ved portrætfotografering.
 • KAN VI SELV VÆLGE, HVOR MANGE TIMER VI ØNSKER FOTOGRAFERING TIL F.EKS. BRYLLUP?"
  JA! Det kan I nemlig. Hvad end det er kirkeportrætter på 1 time eller et event, der strækker sig over 8 timer, kan I helt selv bestemme.
 • HVAD HVIS FLERE PAR ØNSKER SAMME DATO?
  Når flere par ønsker at booke samme dato, informerer jeg alle parter om dette. De kunder booker først i henhold til betaling, er dagen reserveret til. Depositum er 20% af den fulde pris. Jeg kan ikke reservere datoer, såfremt I ikke er sikre i jeres valg.
 • HVOR MANGE BILLEDER FÅR VI FRA VORES BRYLLUP?
  Det kommer helt an på, hvor mange timer I ønsker dækket af fotografen samt hvor mange indslag, der er i løbet af dagen. Jeg tager ikke 20 billeder af samme motiv for at få "fyld". Jeg fotograferer alle unikke øjeblikke af jer og jeres nærmeste, og jeg forsøger at være en flue på væggen overalt! Mit største ønske i forbindelse med levering af jeres billeder er, at I oplever dagen igen OG ser ting, I slet ikke havde opfanget på dagen - lige fra rørte blikke i kirken til sjove dansegulvsbilleder. Antallet af billeder kan være alt fra 50 til 1000 styk.
 • HVOR MEGET REDIGERER DU BILLEDERNE?
  Redigering er det mest tidsrøvende i hele processen. Jeg redigerer ALLE jeres billeder. Redigering er en kæmpestor del af selve oplevelsen, når I ser jeres billeder igennem. Rå billeder og redigerede billeder har en hel verden til forskel. Den stil og stemning I ser, er et mix af jeres fantastiske indsats på dagen og den måde hvorpå jeg redigerer farver og giver billederne udtryk. Ved erhvervsfotografering kræves nogle gange en meget minimalistisk tilgang, og dette er selvfølgelig også muligt.
 • HVOR LÆNGE GÅR DER FØR VI MODTAGER BILLEDERNE?
  Jeg kan kun bookes til 2 bryllupper om måneden i løbet af højsæsonen. Dette skyldes netop, at jeg gerne vil kunne levere billederne hurtigt! Jeg kan virkelig godt forstå, at I gerne vil se billederne så hurtigt som muligt, men redigering tager tid og det er heldigvis ventetiden værd! I vil modtage jeres billeder senest 4 uger efter brylluppet.
 • FOTOGRAFERER DU BÅDE I SORT/HVID OG FARVE?
  Ja jeg kigger på hvert enkelt billede og vurderer, om det skal være i farve eller sort/hvid. Du er altid velkommen til at bede om, at et farve billede skal redigeres i sort/hvid og omvendt.
 • HAR DU EN ASSISTENT MED TIL FOTOGRAFERINGEN?
  Nej det er kun mig :-) Ved ønske om større foto opgaver kan dette dog arrangeres.
 • VIL VORES BILLEDER BLIVE OFFENTLIGGJORT PÅ SOCIALE MEDIER?
  Der kan altid laves en aftale om, at billederne ikke må bruges, men som udgangspunkt gælder nedenstående. Ja nogle billeder vil blive offentliggjort i forbindelse med markedsføring. Måske bookede I lige netop mig, pga. de billeder I har set af andre kunder. Jeg er meget taknemmelig for at måtte bruge jeres billeder, og det er meget nødvendigt, hvis jeg også fremadrettet skal have kunder i "butikken".
 • FOTOGRAFERER DU I HELE VERDEN?
  Ja med glæde! Fly, kørsel, indlogering og mad skal også beregnes i dit budget, hvis du ønsker at booke mig til f.eks. et bryllup i udlandet.
 • HVAD KOSTER KØRSEL?
  Jeg anvender statens gældende takster 2021 for kørsel, som er på 3,44,-kr pr. kørt kilometer.
 • Black Facebook Icon
 • Black Instagram Icon
bottom of page